About us

A story to tell

Modern South is een online platform met daarbij een kledinglijn dat is opgericht door Yves Banza. Ik, Yves Banza ben dan ook trotse eigenaar van dit kledingmerk. Modern South is gestart als idee in 2013 maar maakte op 25 augustus 2015 een herstart als bedrijf. ‘Let us be different’ is de hoofdgedachte dat Modern South wil uitstralen.  Modern South is een bedrijf dat zich geprofileerd heeft in de branche Retail. Retail is een verzamelnaam voor bedrijven die goederen en diensten direct aan consumenten verkopen. Daarbij richt Modern South zich op detailhandel en fashion.

Het sterke karakter van youth, ambition en city life inspireert Modern South. Dit is waar subculturen elkaar ontmoeten en contrasten tussen verschillende stijlen met elkaar worden gemaakt. Modern South is een platform voor individuen met een scherp randje (anders zijn dan het mainstream). Dit door hen te laten inspireren met opvallende details in haar lifestyle. Modern South is een wereld op zich, met een taal die we allemaal begrijpen. Onze ontwerpen zijn geïnspireerd door de jeugd, ambitie en fashion. Het is een explosieve uitdrukking die we willen uitstralen om anders te zijn.

Als kleine jongen had Yves als droom eigenaar te zijn van zijn eigen kledinglabel. De eerste stap is gezet dankzij zijn label ‘Modern South’. De thuishaven voor youth, ambition en fashion. Yves heeft zelf kennis en een achtergrond in de fashionwereld. Als jonge enthousiaste ondernemer deelt hij zijn lifestyle met de ‘young adults’.

Modern South