ARKK Copenhagen – “We keep it simple, because we like it simple”

ARKK Copenhagen, wie kent het merk nu niet? ARKK Copenhagen in een unisex sneakermerk dat zijn inspiratie voor deze hippe sneakers haalt uit de minimalistische Scandinavische lifestyle. Heel tof natuurlijk. Wist je dat ARKK Copenhagen er soms twee jaar over doet, om de sneakers zo te ontwerpen dat ze precies zo zijn gemaakt zoals zij willen? De sneakers die bij ARKK Copenhagen ontworpen worden, zijn ontworpen om jouw dag iets vrolijker te maken. Als je zelf een paar thuis hebt liggen, weet je wat ik bedoel. ARKK Copenhagen is niet meer weg te denken in de sneakerwereld.

Als sneakeraddict kon een mooi paar natuurlijk niet ontbreken.  Zelf heb ik de EAGLEZERO S-E15. Dit killer model van ARKK Copenhagen heeft een onmiddellijk herkenbare silhouet dat zich kenmerkt aan het minimalistische design. De sneakers zijn gemaakt op de originele STABLE-15 zool. Verder hebben de sneakers een luxe achterkant van geperforeerde nubuck leer, een elastische band waar je makkelijk in kan stappen en een hippe schuine vetersysteem.

Deze beauty’s, met een nieuw ontworpen vetersysteem, een ‘mesh’ bovenkant met minimalistische details, zijn een must have voor je sneakercollectie. Tip: Sneakers vallen kleiner uit dan normaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.